Till våra trogna fans!

Under en god middag igår som Lilla familjen avnjöt hos svärföräldrarna framkom det att bloggen, trots den urusla uppdateringen och den svaga kvalitén på de inlägg som väl görs, faktiskt besökt DAGLIGEN. Vår blogg har fans!! Uthålliga, tålmodiga och lojala fans! Vi är hedrade över detta faktum och känner att det enda sättet att återgälda våra fans är helt enkelt att blogga lite. 

Så, nu kör vi lite nutidsbloggning!
Lillan sover gott. Katterna likaså. Bredvid mig har jag tv-fjärrkontrollen och DVD-kontrollen. Modern i huset är ansvarig för inspelning av Desp. Housewife, och fadern är iväg som ansvarig inköpare av syrliga och salta lösgodis. Dagens craving! Jag har varit sugen på det hela dagen, och för en kvart sen delgav jag det för fadern - den som, om man vill dra det till sin spets - i grunden är ansvarig för mina oförklarliga och oeftergivliga begär. 
 
Kvällen planer är inte mer avancerade än vad ni kan gissa er till efter att ha läst såhärlångt. Vi ska titta på Desp. UTAN reklamavbrott, jag ska frossa i godis själv och hålla A borta från godisskålen. Det sistnämnda fick jag lova innan han gick med på att köpa hem mer godis. Det är ju inte så att vi inte har onyttigheter hemma, men vad hjälper choklad, kakor, geléhallon, popcorn, Magnumglass, jordgubbsglass när jag är sugen på just sura colaflaskor och något sursalt?

*avbrott*

Fjärrkontrollerna har nu fått sällskap av en godisskål fylld med syrliga o salta godisar!!! Lycka!
Kan tyvärr inte skriva mer nu. Fingrarna fastnar på tangenterna!


RSS 2.0