Man kan iallafall ana att solen skiner...



Att önska glad påsk är lite sent, så vi passar på att önska go Valborg istället. :-)

Plötsligt händer det....

Ja, nu var det ju ett tag sedan sist...

Vill börja med att tacka alla som kom på dopet. Tack för alla fina presenter!
Om det är någon som har foton från dopet, får ni väldigt gärna skicka/maila över dem till oss, för själva tog vi inte ett enda foto. Snopet, men sant. :-(

Tiden går snabbt. Lillkillen har nu fyllt 5 månader och växer på. Han är en social, glad och sprallig bebis. Både mamma och pappa är roliga att titta på och leka med, men storasystern är nog favoriten. Så fort han hör eller ser henne, strålar han och ler med hela kroppen. Vidare, så har all gymtid gett resultat. :-) Den senaste veckan har han fått kläm på rullningen, och ligger inte längre kvar där man lägger honom. I tisdags så fick han äntligen ett ordentligt grepp om sina fötter och tår, och vips så var stortån inne i munnen för avsmakning. Tån avsmakades på skötbordet, utan kamera i närheten, så än finns inget bildbevis, men det kommer nog fler tillfällen. Känns som att det händer någo nytt i hans utveckling varje dag nu.

I helgen som gick, kom matningen äntligen igång. Andy bjöd på gröt och någon burkmat, och efter en försiktig start, slukade han allt som det bjöds på. De senaste dagarna har Sebbe ätit nästan en hel portion gröt till kvällsmål och sedan ammats. Detta har hållt honom mätt 7-8 timmar, och både hans och min nattsömn har förbättrats med flera hundra procent. :-)

I brist på dopbilder, bjuds det på lite andra bilder som tagits på sistone.






RSS 2.0