tyst avbrott i tystnaden




Minstingen är drygt 3 månader och gillar att gymma!


Bella har blivit hårstylad av fadern


Syskonen!


En av Bellas presenter belägras av vår puma! Tack, Jenny!!!


bilder från födelsedagsveckan - del 2

Jag har vid flera olika tillfällen försökt att lägga upp bilder efter Bellas födelsedag, men utan framgång. Ikväll verkar dock kontakten mellan datorn och servern (internskämt jag) fungera utmärkt, så här kommer lite foton från födelsedagsveckan!


Posé! Födelsedagsoutfit no1. Efter fotografering byttes det om till andra "stumpbyssor" för "de svarta har inget fint på."


Dame Bella!


Nej, jag ler inte på beställning!


Mmmm, gott med glass á la extra allt!! Enda fotot från kompiskalaset. Det var inte helt lätt att agera värdinna, mamma och mjölkko samtidigt, men jag tror barnen hade kul ändå!


På födelsedagskvällen, efter att familjen ätit på restaurang som 3-åringen önskat, trädde Dame Andy fram! :-)


Närbild på vår stora fina tjej!!!

Bilderna från söndagens släktkalas vill inte komma upp just nu, så fortsättning följer.

En vacker dag kanske jag även skriver ett litet inlägg. Det har ju hänt en hel del sedan förra "riktiga" inlägget. Bildinläggen är mest ett sätt att hålla bloggen levande och ett försök att hålla kvar läsarna (trots att inte mycket skrivs här) :-)

Imorgon är Bella hemma från dagis och en rolig dag väntar, med sångstund och kompisfika i Fridhemskyrka följt av lunch hos Farmor Eva som har besök av Annika och Julia. Nu återstår bara att säga god natt och sov gott alla där ute i vinterkylan!

RSS 2.0