Lillebror Elias Ludvig

Ja, som ni vet vid detta laget så ska lillebror heta Elias. Andranamnet blir Ludvig, efter Bellas ihärdiga lobbyarbete på dagis och hos släkten om att det är så lillebror heter.

Idag är det första advent och vi håller hårt på vår tradition att inte julpynta "i tid". Ett par snögubbar har kommit upp i Bellas rum, annars är här lika ojuligt idag som igår. Vi har varit inomhus hela dagen och pysslat med annat. Bland annat har det badats, bakats och byggts koja. En hel del tid har också ägnats åt blöjbyte och vyssning av Elias. Vid femtiden hämtades Bella av sin farmor & farfar och Momme för övernattning hos F&F. Imorgon ska Bella lussebaka med Farmor. Det är första gången som Bella sover borta sedan Elias kommit till oss och det känns extra tomt på något sätt nu på kvällen. Kvällen har gått åt till att storhandla och äta ostbricka (och smutta på vin). Elias sover gott på det i skrivande stund.

Imorgon är det dax för nytt BVC-besök och vägning och mätning av Elias.


Mys i soffan


Lillebrors balja förvandlades till båt när Bella badade. En båt som kantrade och fungerade som gömställe från pappa Haj. :-)


Ännu ett sovfoto på Elias :-)


I veckan har vi haft bl.a. kusinen Julia på besök.


Lååång lilleman!!

Bus i blicken! Någon mer som tycker far och dotter är lika??

Kommentarer
Postat av: Sandra

Åh... vi hade verkligen som ambition att komma på besök i helgen, men tiden bara sprang iväg... Och klänning har jag nu hittat på egen hand :=)



Men vi kommer gärna på besök snart!

Kram från Sandra (och Jens)

2010-11-29 @ 15:56:08
Postat av: momme

Visst är de lika och så lång Elias ser ut på det ena fotot. Jag önskar fortfarande ett foto att ha på min kylskåpsdörr. jag har redan på de andra 7 barnbarnsbarnen. KRAM MOMME

2010-11-29 @ 22:24:50
Postat av: Elias

Bra du påminner mina föräldrar, Momme! Foto på mig kommer snart!

2010-11-30 @ 21:41:20
Postat av: momme

Tack Elias. Bra att Du håller ordning på Dina föräldrar. Puss på Dej från MOMME

2010-12-02 @ 09:14:38
Postat av: momme

Tack Elias. Idag kom herr långben in genom brevlådan och fotot sitter på kylen tillsammans med de andra 7. Puss och kram till Dej och hälsa Din storasyster. MOMME

2010-12-02 @ 14:05:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0