Lite fler bilder







Lillebror har nu hunnit bli en vecka gammal, och jag tycker att han redan ändrat utseende. Vi har tagit många, många foton på minstingen, men de allra flesta (typ 99.5%) är han i sovande tillstånd, så det är ingen större variation på bilderna, om man bortser från kläduppvisningen. Lillen tar sig igenom kopiösa mängder kläder varje dag. De flesta klädombytena beror på kissolyckor - antingen i form av att blöjan släppt igenom eller att kissning sker under ett blöjbyte.

Så här långt har vi lärt känna lillebror som en lugn, avslappnad typ som tycker om att sova och äta. Skötbordet däremot hade han klarat sig utan om det varit upp till honom. Nappen har han inte blivit kompis med än, men vi försöker lite då och då. Det har varit en behaglig och mysig vecka här på Ribevägen. Bella har gått på dagis varje dag och på det viset fått sitt behov av social stimulans tillfredsställt medan mor o far skött sina sysslor härhemma och passat på att ta igen förlorad nattsömn. Hon har hämtats halv tre, så eftermiddagen och kvällen har vi varit tillsammans alla fyra. Bella är väldigt hjälpsam och intresserad av sin lillebror. Ibland kan intresset innebära fara för mjuka, sköra lillebror, men överlag är hon försiktig och lätt på händerna när hon klappar minstingen.

Sådär. En kort (och oplanerad) uppdatering om nya lilla familjen - nu är det dax att besöka sängen så det blir någon timmes sömn innan nattmålet efterfrågas.




Kommentarer
Postat av: momme

Oh så söta de är. Lilla prinsessan ooh lillebror som ser så stor ut. kan jag snart hämta mina skor. MOMME

2010-11-14 @ 09:36:38
Postat av: Moder(ator)n

Javisst är dem söta. Skorna ja...dem har glömts bort måste vi erkänna. Andy kan lämna av dem till dig nästa vecka, eller, om du vill komma och hälsa på lillebror är du välkommen. :-)

2010-11-14 @ 15:05:57
Postat av: momme

Klart att jag vill hälsa på det var andemeningen med frågan. MOMME

2010-11-14 @ 19:21:51
Postat av: sara

Söte lillkillen

Hihi..skrattar när jag läser om kissolyckorna vid blöjbytena. Det gäller att vara snabb i vändningarna :)

Skönt att han verkar vara en lugn liten kille. Det är Jack med. Älskar att bara mysa!

2010-11-16 @ 18:24:17
URL: http://attbaravarasara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0